Skyltskolan

Skyltskolan är en vägledande tjänst
Eftersom vi utgår från Göteborg och Västsverige är många av exemplen och innehållet baserat på vår 50 åriga erfarenhet som skylttillverkare från regionen. Varje skyltprojekt är unikt så man bör alltid i god tid höra med Kommunen vad de tänker om just ditt projekt. Dessutom så ändras lagar, förordningar och skyltpolicys över tid.

Ta gärna en kontakt om du behöver hjälp med ett specifikt skyltprojekt!

Skyltservice – Smarta tips för minskade underhållskostnader

En skylt är en investering i företagets varumärke, så håll skylten lysande och representativ. Låt den fortsätta locka in kunder och klienter till din dörr under många år framöver. Vår bestämda rekommendation är att du redan från början ger din skylt regelbunden rengöring och service.

För att ta hand om sin investering och förvalta den på bästa är underhåll och skyltservice en viktig del. Smuts, väder, vind och tiden tär på skylten. Planerat underhåll betyder att proaktivt reparera och byta ut teknik som närmar sig slutet av sin livscykel eller som visar tecken på att gå sönder.

Visa varumärket från sin bästa sida

Vårt nordiska klimat medför en hel del slitage på alla utomhusskyltar runt om i landet. Pendlandet mellan plus och minusgrader, snö, regn och sol sliter på skyltarna. Även damm och smuts sliter på skyltarna och ger dem ett tråkigt utseende. Hos oss kan du både köpa nya skyltar eller renovera och serva dina befintliga utomhusskyltar.

För att en skylt skall behålla samma lyster och utstrålning som när den var ny, krävs service och underhåll. Vi rekommenderar åtminstone en tvättservice varje år för att förhindra påväxt av mossa och smuts. Något som gör att din skylt lever längre och fortsätter dra ögonen till sig.

Kostnadseffektivt underhåll

Bäst skyltservice är en regelbundet återkommande service. Att regelbundet se över och rengöra sina skyltar kommer att göra det mer kostnadseffektivt jämfört med att vänta med underhållet tills något har gått sönder.

Skyltarna får längre livslängd och med regelbunden skyltservice minskar risken för att behöva göra större underhåll eftersom era skyltar är väl servade

Underhåll av ljusskyltar

Belysta skyltar är idag ett mycket vanligt inslag i stadsbilden. Har ni en skylt som är försedd med gamla lysrör eller neonljus kan de bytas ut mot energisnål, modern LED-teknik.

De lyser upp i kvällsmörkret och skapar en härlig atmosfär. Vad som ger ett mindre trevligt intryck är ljusskyltar där en eller flera bokstäver inte fungerar eller där delar av skylten inte är upplyst.

Satsa på skyltservice du också!

Det första intrycket är speciellt viktigt i vår moderna värld där allting går i hög fart, och där det snabbt går att leta upp ett alternativt företag med samma typer av tjänster. Säkerställ att din skylt är fräsch och fin. Brightsigns tänder upp din skylt och håller den lysande!

Frågor om skyltning och bygglov?

Behöver du hjälp med skyltning och bygglov, tveka inte ta en kontakt redan idag!
Vi är verksamma i hela Sverige men tar främst uppdrag i Göteborg och Västsverige.

Läs mer om hur vi kan hjälp med skyltservice i Göteborg och hela Västsverige

Kan vi hjälpa dig?

Fler artiklar

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?