Om oss

Brightsigns i Göteborg - Ett pålitligt skyltproffs!

Vi tänder upp och håller din skylt lysande!

Vi är en helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation för utomhus- och inomhusbruk. Vi är verksamma i hela Sverige men tar främst uppdrag i Göteborg och Västsverige.

Med oss får du

Om oss
Brightsigns by Adolfsson AB är ett familjeföretag i Göteborg med erfarenhet av skyltbranschen i tre generationer. Vår kompetens gör oss till en trygg partner hela vägen från frågor inför ett skyltprojekt till skyltproduktion och skyltmontage.

Det sägs att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk, därför värdesätter vi duktiga medarbetare och vår filosofi är att egen personal höjer kvaliteten. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och vill ge våra uppdragsgivare högsta kvalitet på våra tjänster.

Vi erbjuder helhetsleveranser där allt från idéer kring skyltdesign och materialval, rådgivning kring det praktiska som placering och bygglov samt montering och service ingår.

 

Arbetsmiljöpolicy
För oss är det viktigt med en säker och trygg arbetsmiljö. Vi har egna montörer som har licens för lift, ställning och heta arbeten. Vi ska göra vårt yttersta för att verka för en säker och trygg arbetsmiljö, där personalen känner stimulans och utvecklingspotential i sitt dagliga arbete. Läs mer här.

Kvalitetspolicy
Vi ska vara kundernas självklara förstahandsval av entreprenör i göteborgsregionen. Ambitionen är att skapa ett förtroende samt uppfylla kundernas krav och förväntningar. Vi strävar efter att leverera marknadens bästa kvalitet på våra tjänster och produkter. Läs mer här.

Behöver du en skylt?

Vi på Brightsigns i Göteborg kan skyltar och har varit i skyltbranschen i 50 år. Vi är proffs på montage och service. Vi är verksamma i hela Sverige men tar främst uppdrag med skyltmontage i Göteborg och Västsverige.

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?