Butiksskyltar Göteborg

Skyltar för affärer och butiker

Skyltar som affärer och butiker kan behöva

Vi på Brightsigns i Göteborg har lång erfarenhet av olika typer av butiksskyltar och hur viktiga de är för att ge ett välkomnande intryck för besökare och kunder. Genom att varumärket syns blir det också en del i er marknadsföring.

Några butiksskyltar vi monterat

Veni - Nya ljuslådor - E6 Mölndal Göteborg
Jula-CityGross
Entreskylt
Fasadskylt - Vepa

Affärer och butiker kan behöva en hel del olika skyltar

Vi erbjuder olika typer av affärsskyltar

En affärsskylt kan vara många olika saker, den kan vara inomhus och den kan vara utomhus. Här är några av de vanliga skyltarna som butiksägare brukar efterfråga.

Utomhusskyltar som syns på långt håll
Skylta upp butiken så det syns att ni finns! Vi har ljuslådor, skyltpyloner, neon och olika akrylskyltar med ledbelysning.

Inomhusskyltar för gallerian
I en galleria eller köpcentrum finns ofta tydliga regler hur man får skylta. Säkerställ att din affär sticker ut och att varumärket kommer till sin rätt.

Gatupratare, vepor, beachflaggor och rollups
Det kan också vara behov av tillfälliga skyltar som placeras ut när ni har öppet.

Vad ska man tänka på när det gäller affärsskyltar?

Bra frågor att ställa inledningsvis är tex: Var ska skylten sitta? Hur ska den se ut? Funkar den i miljön? På vilket avstånd ska den betraktas? Hur påverkar ljuset?

Oftast krävs bygglov för fasadskyltar på affärer
Vid fasadskyltning behöver de flesta skyltar ett bygglov för att få sättas upp, flyttas eller ändras. Reglerna för bygglov gäller såväl tillfälliga som permanenta skyltar. Det gäller även skyltar som målas direkt på fasaden samt större flaggor eller vepor och reklambudskap på exempelvis markiser.

Bla ska hänsyn tas till stads- och landskapsbilden samt platsens natur- och kulturvärden. Byggnadens arkitektur har också betydelse. Vi hjälper ofta med bygglovsansökan i samband med skyltprojekt som inkluderar affärsskyltar.

Montera säkert med god arbetsmiljö
Ofta krävs att byggherren tar fram en arbetsmiljöplan och gör riskbedömningar. Vi kan ta rollen som byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U på delegation enligt Arbetsmiljölagen.

Behöver du hjälp med affärsskyltar till din butik?

Vi på Brightsigns i Göteborg kan affärsskyltar och har varit i skyltbranschen i 50 år. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till montering av skyltar som marknadsför ditt varumärke! Vi utgår från Göteborg och är  verksamma i hela Sverige.

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?