Graverade skyltar Göteborg

Tillverkning & montage av skyltar med gravyr

Graverade skyltar är estetiskt tilltalande och håller i längden!

Vi på Brightsigns i Göteborg har lång erfarenhet av olika typer av graverade skyltar och hur de kan användas i olika sammanhang.

Viktigt när det gäller skyltar med gravyr

Vad menas med gravering av skyltar?

Graverade skyltar är skyltar där text, symboler eller grafik har graverats eller skurits in i skyltens material.

Genom en process som kallas gravering eller skärning av material, skapas en permanent och tydlig märkning på ytan av skylten. Detta skapar en fördjupning eller skåra i materialet, vilket ger en kontrast mot resten av skylten.

Vi hjälper er välja rätt material för skyltarna baserat på deras användningsområde. Vanliga material för graverade skyltar inkluderar plast, metall och trä. Varje material har sina egna egenskaper när det gäller hållbarhet, estetik och kostnad. Vi ger vägledning så utförandet är lämpligt för den miljö där skylten kommer att användas.

Hur används graverade skyltar?

Graverade skyltar används i olika sammanhang, både inomhus och utomhus. De är vanliga inom företagskommunikation, skyltning av kontor och byggnader, tillverkningsindustrin, säkerhetsskyltning och produktskyltning. Graveringen ger en professionell och stilren look, samtidigt som den erbjuder tydlig och långvarig märkning.

Graverade skyltar kan tillverkas av olika material, inklusive plast, trä, metall, laminat eller akrylglas. De är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot väder, slitage och blekning över tiden. Graveringen kan göras med hjälp av olika metoder, såsom maskingravering, laserskärning eller mekanisk gravering.

Behöver du hjälp med graverade skyltar?

Vi på Brightsigns i Göteborg kan graverade skyltar och har varit i skyltbranschen i 50 år. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till montering och / eller leverans av skyltar med gravyr. Vi utgår från Göteborg och är verksamma i hela Sverige.

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?