3D-skyltar & Frigolitskyltar Göteborg

Tillverkning och montering i frigolit (EPS / Cellplast)

Din leverantör av frigolitskyltar och 3D bokstäver i Göteborg

Vi på Brightsigns i Göteborg kan hjälpa dig med skyltning med frigolit. Bokstäverna i frigolit kan fås med en blank exklusiv framsida med laserskuren akryl. Du kan välja att ha en frigolitskylt som en symbol eller en text. Frigolitskyltar för inomhusbruk som kan vara belysta eller obelysta.

Frigolit är en expanderad polystyren (EPS eller cellplast).

Exempel på vad vi producerat i 3D och frigolit

dekor - Bildekal
Referens-Helins
NearYou
Frigolitskyltar
b2-Impact-Frigolitskylt
b2-Impact-Frigolitskyl
b2-Impact-Frigolitskylt

Frigolitskyltar ger din logotyp eller text en imponerande 3D-effekt

Upptäck kraften i 3D med våra imponerande frigolitskyltar – den perfekta lösningen för att lyfta ditt varumärke och skapa en wow-effekt! Frigolitskyltar är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, event, butiker, kontor, scendekor och mässor etc.

Våra frigolitskyltar är tillverkade av olika typer av cellplast, ett lätt och mångsidigt material som möjliggör eleganta och kreativa designer. Med precision i skärningen skapar vi en 3D-effekt som gör att skylten bokstavligen sticker ut från väggen.

Frigolit är en expanderad polystyren (EPS eller cellplast).
Frigolit är en vit polystyren i form av cellplast som bland annat används som stötdämpande material i förpackningar, isolering och till skyltar. Det finns också XPS extruderad styrencellplast med en högre täthet som t.ex. används som isolering i husgrunder.

Hos oss får du en helhetslösning. Från designidé till färdig produkt, vi finns med dig varje steg på vägen. Med vår långa erfarenhet och expertis inom grafisk formgivning, säkerställer vi att varje skylt blir precis som du föreställt dig.

Ett utmärkande och kreativt sätt att profilera sitt företag är med hjälp av 3D bokstäver. Placera dem inomhus på en vägg eller varför inte på ett bord. Det är en uppskattad inredningsdetalj till företag. Vi kan ordna bokstäver, logotyper och symboler i 3D.

Frigolitskyltar för inomhusbruk som kan vara belysta eller obelysta. Du kan välja mellan att ha er frigolitskylt som en symbol eller en text. Skyltarna tillverkas i utfräst och sprutlackad frigolit (cellplast). Framsidan av text/logo kan även tillverkas med en högblank acrylplast.

Oavsett om du behöver en iögonfallande skylt för reklam, mässor, butiker eller kontor, är våra frigolitskyltar det självklara valet. Förvandla din logotyp eller text till en tredimensionell upplevelse som fångar allas uppmärksamhet.

Behöver du en 3D-skylt / frigolitskylt?

Vi på Brightsigns i Göteborg kan skyltar och har varit i skyltbranschen i 50 år. Varmt välkommen att kontakta oss för att upptäcka hur våra frigolitskyltar kan ge ditt företag ett lyft. Vi utgår från Göteborg och är verksamma i hela Sverige.

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?