Beachflaggor Göteborg

Design, Tillverkning & Produktion av Beachflaggor

Beachflaggor – Ett kostnadseffektivt sätt att synas

Vi på Brightsigns i Göteborg kan hjälpa dig med framtagning av beachflaggor. En Beachflagga är ofta ett billigt alternativ och ger en enkel möjlighet att få fram ett budskap som når ut.

Med en beachflagga syns du bättre!

Design och tryckoriginal
Vi hjälper med grafisk formgivning så du får med det som behövs för att nå syftet med produkten. Här vägleder vi så budskapet når fram på bra sätt.

Några saker som är bra att tänka på i designfasen
– Tänk ut ett tydligt budskap!
– Var ska den placeras, inomhus eller utomhus?
– I vilken omgivning ska den placeras, kommer den synas och sticka ut?
– Följer färgschemat er logotyp och grafiska profil?
– Vi ordnar original för tryck
– Vi hjälper så det blir rätt produktval för behovet.
– Tänk på att du får ner priset om du beställer mer samtidigt.

Olika möjligheter med beachflaggor
Beachflaggor passar lika bra på bygget, arenan, mässan och vid fastigheten. Ofta ses de vid en butiksentré, mässmonter eller ett utomhusevent.

En beachflagga är ofta 2-5 meter hög och är kanske det enklaste och billigaste sättet att synas på avstånd. Här finns också olika tillbehör att välja på och olika sätt att montera, vi hjälper dig hitta rätt lösning för din beachflagga.

Beachflaggor utomhus kan kräva tillstånd
Tänk också på att en beachflagga utomhus kräva tillstånd från Polisen tex om de ska stå i anslutning till allmän plats eller på ett torg/trottoar, vi vägleder dig med detta också så allt blir korrekt utfört.

Behöver du beachflaggor?

Vi på Brightsigns i Göteborg kan beachflaggor och har varit i skyltbranschen i 50 år. Vi sköter framtagning av design, skyltproduktion och leverans. Vi är verksamma i hela Sverige men tar främst uppdrag med skyltproduktion i Göteborg och Västsverige.

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?