Njut av sommar, sol och din semester!

jul 21, 2023

På Brightsigns i Göteborg njuter vi av en skön semester, men vi är aldrig längre bort än att du kan nå någon av oss vid behov. Och givetvis är vi alltid redo att se på nya skyltprojekt framöver!

På bilden ses Carlstens fästning på Marstrand utanför Göteborg. Den uppfördes ursprungligen i slutet av 1600-talet men man fortsatte bygga fram på 1800-talet. Eftersom hamnen sällan fryser till, lades en del av den västsvenska flottan här. För att försvara Marstrand beslutade Carl X Gustav att bygga en fästning på öns högsta topp. Först byggdes ett fyrkantigt torn och murar runt en liten borggård.

Huvudsakligen utfördes arbetet av krigsfångar, vi tror inte de fick ledigt på sommaren, men på Brightsigns njuter vi av semestern. Vi tog oss friheten att fråga AI om några bra tips för en hög livskvalitet till semestern och dessa punkter nedan vill vi med varm hand tipsa om som vi själva tror på.

  1. Planera i förväg: Utarbeta en semesterplan som inkluderar aktiviteter och destinationer som du verkligen vill uppleva. Detta hjälper dig att undvika att känna dig överväldigad eller vilsen under semestern.
  2. Ta hand om din hälsa: Säkerställ att du får tillräckligt med sömn, äter hälsosam mat och utövar regelbundet under semestern. Att prioritera din fysiska och mentala hälsa kommer att ge dig mer energi och välbefinnande.
  3. Koppla bort från jobbet: Försök att undvika att blanda arbete och semester. Slå av arbets-e-posten och undvik att tänka på arbetsrelaterade frågor under din ledighet. Detta hjälper dig att verkligen slappna av och njuta av din tid borta från jobbet.
  4. Utforska nya platser: Var modig och prova nya destinationer och upplevelser. Att bryta rutinen och upptäcka nya platser kan ge en känsla av äventyr och ge dig möjlighet att uppleva något unikt.
  5. Använd teknik på ett balanserat sätt: Teknik kan vara en bra hjälp för att planera resor och hålla kontakten med nära och kära, men det kan också distrahera och ta bort fokus från nuvarande ögonblick. Använd tekniken på ett balanserat sätt och var närvarande i det du upplever.
  6. Skapa minnen: Ta dig tid att vara närvarande och njuta av de små stunderna under semestern. Ta bilder, skriv dagbok eller håll en reseblogg för att dokumentera dina minnen. Att skapa och bevara minnen kommer att berika din livskvalitet på lång sikt.
  7. Slappna av och återhämta dig: Semestern är till för att du ska kunna koppla av och återhämta dig från vardagens stress. Tillåt dig själv att ta det lugnt, njuta av naturen, läsa en bra bok eller bara vara i nuet.

Kom ihåg att varje person har olika sätt att uppnå livskvalitet, så det är viktigt att lyssna på dina egna behov och önskemål. Ta dig tid att identifiera vad som gör dig lycklig och planera därefter för att skapa den bästa semestern för dig.

Men som sagt söker du en Skyltfirma i Göteborg för ett skyltprojekt så är vi redo när du behöver oss!

Nyhetsarkiv

Nu är det vår i Göteborg – Dags att fixa skyltarna!

Med våren och solen vill man fräscha till eller rentav byta till nya skyltar. Eller kanske är det dags att se över solskydd och foliering. Vi hjälper gärna med allt som skyltning i Göteborg. Solskyddsfilm hör våren till Fönsterfoliering eller fönsterfilm är ett enkelt...

Du vet väl att vi monterar skyltar med rope access!

Rope access och arbete med sele är vardagsmat för oss på Brightsigns i Göteborg. Våra montörer på Brightsigns i Göteborg är certifierade och har många års erfarenhet av skyltmontage och underhåll. T.ex. har vi stöd för ID06, liftkort, heta arbeten, ställningsbyggnad...

Nu är vi registrerade och godkända som elföretag av Elsäkerhetsverket

Alla företag som ska göra elarbeten måste registrera sig och uppfylla kraven hos myndigheten Elsäkerhetsverket. Brightsigns - Godkänt elinstallationsföretag Vi är ett godkänt och registrerat elinstallationsföretag med auktorisation att utföra elinstallationer för...

Nya fasadskyltar betyder mycket för varumärket

Fasadskyltar är ofta det första som potentiella kunder ser när de närmar sig en byggnad eller en verksamhet. En välutformad skylt fångar uppmärksamheten och skapa ett starkt intryck. Fräscha fasadskyltar gör mycket för ert varumärke! Varumärkesidentitet: Fasadskyltar...

Ny sektion på hemsida – Användningsområden

Nu har vi utvidgat webbplatsen med en ny sektion "Användningsområden". Här byter vi perspektiv och presenterar vårt erbjudande utifrån användningsområde t.ex. Byggskyltar, Fastighetsskyltar, Kontorsskyltar och Affärsskyltar. Vi på Brightsigns i Göteborg kan skyltar...

Du vet väl att vi gör Graverade skyltar och Märkskyltar!

En märkskylt är en skylt som märker upp eller identifierar. Graverade skyltar är skyltar där text, symboler eller grafik har graverats eller skurits in i skyltens material. Vi på Brightsigns i Göteborg kan skyltar och har varit i skyltbranschen i 50 år. Vi erbjuder...

Insynsskydd för behandlingsrum på GoCo i Mölndal, Göteborg

I Mölndal, utanför Göteborg, växer det fram ett innovationskluster inom hälsa. GoCo Health Innovation City är den nya stadsdelen där över 200 000 kvadratmeter utvecklas för att attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Här har vi för Atleva...

Uppgraderade ljuslådor på fasaden till Veni, Mölndal Göteborg

Till Veni i Mölndal, Göteborg har vi på fasaden monterat nya fronter till uppgraderade ljuslådor med byte av gammal LED moduler till nya. Fronten är i banderollväv, (printad) anpassad för ljus inifrån lådan. Att ha fräscha fasadskyltar med uppgraderad och fungerande...

Banderollmontage för Apcoa

Nu har vi producerat och monterat banderoll / vepa Apoca i Göteborg! Vepor passar lika bra på bygget, arenan, mässan och vid fastigheten.  Skillnaden i miljö och hur länge den ska hänga uppe styr materialval och upphängning. Vanligt är att man producerar i tyg, vinyl...

Fasadskyltar till Gosol i Göteborg

Nu har vi producerat och monterat fasadskyltar i aluminium med laminat till Gosol i Göteborg! Det är en printad dekor med blankt laminat på alu-plåt. Läs mer om:Skyltprojekt med fasadskyltar i Göteborg

Folieringar & frostad dekor i nytt skyltprojekt

Foliering och frostad dekor kan skapa avskildhet och samtidigt en möjlighet till kommunikation, som i detta fall för Arbetslivs resurs i Göteborg.  Några saker att ta med:– Foliering funkar bra som insynsskydd för rum och lokaler– Vi hjälper med montage så det blir...

Fasadskyltar – Ljuslådor med LED

Nyligen monterade ljuslådor på fasad som nu är inkopplade och lyser upp skymningen i Göteborg. Detta är en populär och kostnadseffektiv produkt med lång livslängd och låg energiförbrukning. Vi stod för hela projektet med produktion och installation. Läs mer om:Skyltar...

Nu är det dags att uppgradera skyltar med lysrör

Från och med hösten 2023 kommer vanligt förekommande ljuskällor som tex lysrör att fasas ut enligt nya EU-föreskrifter. Här omfattas bla T5, T8 lysrör och kompaktlysrör redan nu i februari 2023. Trots att kvicksilver anses som ett av de farligaste miljögifterna har...

Fler skyltuppdrag för Speedy

Nu har vi fått färdigställt en hel del skyltuppdrag för Speedy. Bla i Ängelholm, Malmköping, Västervik, Hammarö och Karlstad. Se några bilder från dessa projekt på vår referenssida. Som ses av bilden ovan gör vi inte bara fasadskyltar för Speedy utan vi hjälper också...

Nya skyltar till Crawfords

Nu har vi skyltat upp Crawford så man ser var de finns. En rätt vald och utformad fasadskylt gör att ditt företag syns och dina besökare hittar rätt! Se skyltprojekt och hur vi kan hjälpa dig med skyltningNågra skyltprojekt på senare tidLäs mer om fasadskyltar i...

Stärk ditt varumärke med bildekor!

Med fordonsdekaler syns du tydligt och stärker varumärket varje gång du kör på gatorna! Se skyltprojekt på bilar och fordon som vi genomfört på senare tid:Några transportbilar vi stripat på senare tidLäs mer om fordonsdekor i Göteborg. Läs mer här om hur vi jobbar med...

Nu kommer hösten – Ta hand om flaggor & vepor

En flagga visar vägen och vart man kommit, men tänk på att hålla den fräsch hel och ren. Inför höst och vinter kan det vara smart att uppdatera så era flaggor är representativa och håller måttet. Läs om vepor, banderoller och flaggor i GöteborgDu vet väl att vi...

Behöver du en skylt i Göteborg - Kan vi hjälpa dig?